Corana virus Trend optiek

Vanaf 19-05-2020 zijn wij weer hele dagen geopend. We blijven ons aan de richtlijnen van het RIVM houden en blijven zorgen voor een veilige gehoortest en oogmeting. We doen dit door middel van het gebruik van schermen, handschoenen, mondkapjes en veilige vakken en looppaden. Bij voorkeur werken we zo veel mogelijk op afspraak voor een oogmeting en gehoortest. Ook zijn contactlens controle’s en optometrische onderzoeken weer mogelijk. Echter doen wij een beroep op het ”gezonde verstand” van onze klanten. Indien u hoest, nies en koortsklachten heeft, vragen wij u om thuis te blijven. We proberen bij drukte zo goed mogelijk de plekken in de winkel te managen, maar ziet u dat de winkel (vrij) vol is, wacht dan eventjes buiten tot iemand u komt halen, of een andere klant de winkel verlaat.

Bent u zelf wat zwakker en vindt u het niet verstandig om bij ons in de winkel te komen, terwijl het wel noodzakelijk voor u is, dan kunnen we zoeken naar een oplossing buiten onze openingstijden.

Maak hiervoor een afspraak via 0413 29 29 79 of info@trendzienenhoren.nl

 

Indien u contactlenzen wilt herbestellen en u liever nu niet op controle wilt komen, kan dit via de voor u bekende Whatsapp, of via de mail of telefoon. De lenzen worden bij u thuisbezorgd en u betaald geen bezorgkosten. Indien u klachten van uw lenzen heeft, kom dan wel op controle.

 

Wij vertrouwen op uw begrip!

Indien er vragen of opmerkingen zijn kunt u altijd contact opnemen met: 0413 29 29 79 of info@trendzienenhoren.nl