Corana virus Trend optiek

Het coronavirus en de landelijke maatregelen treffen ons allemaal! Zowel zakelijk als privé roept het veel vragen op en moeten we nadenken over hoe we er zelf mee omgaan.

Angst is een slechte raadgever, maar wat wijsheid is, is soms ook lastig te bepalen.
Als werkgever is het mijn plicht om in elk geval de verantwoording op me te nemen om zowel in het belang van het bedrijf, de werknemers als onze klanten beslissingen te nemen over hoe we de komende periode omgaan met de gevolgen van dit virus.

De adviezen van het RIVM en de veiligheidsregio’s zullen we scherp in de gaten houden en trachten zoveel mogelijk te volgen. Wij proberen onze handen, maar ook de brillen en gehoorapparaten zo goed mogelijk te ontsmetten en een gepaste afstand te houden tot onze klanten.

Wij hebben ervoor gekozen onze openingstijden te verkorten en roepen onze klanten op om alleen voor noodzakelijke dingen naar onze winkel te komen.

Onze aangepaste openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 18:00 en op zaterdag van 12:00 tot 16:00. D’n Durspherd is gesloten, dus hier zijn wij vanzelfsprekend ook niet aanwezig.

Indien u contactlenzen wilt herbestellen kan dit via de voor u bekende Whatsapp, of via de mail of telefoon. De lenzen worden bij u thuisbezorgd en u betaald geen bezorgkosten. Indien u klachten van uw lenzen heeft, kom dan wel op controle, maar maak wel even een afspraak, zodat we een overvolle winkel kunnen voorkomen.

Indien u een afspraak met ons heeft staan, nemen wij contact met u op.

Wij vertrouwen op uw begrip!

Indien er vragen of opmerkingen zijn kunt u altijd contact opnemen met: 0413292979 of info@trendzienenhoren.nl<!–?a >