Eigenlijk kwam ik bij Arianne om een simpel zwemdopje te laten maken voor mijn zoontje.Ik vertelde haar terloops over mijn oorsuizen en hoorproblemen. Hoe ik er tegenop zag om op jonge leeftijd al hoortoestellen te moeten dragen, omdat ‘men’ er wat van zou kunnen denken. ‘Wat denk jij dan als je iemand met een hoortoestel ziet’, zei Arianne. ‘Niets’, concludeerde ik. Ze overtuigde mij ervan, zonder aan te dringen, dat het beter was om zo jong mogelijk te beginnen. Omdat je hersenen zich dan makkelijker aanpassen. En daarmee zette ze mij over de hobbel die ik al vijf jaar aan het nemen was.

Nu ben ik zeer content met mijn hoortoestellen. De periode van wennen was zelfs maar een paar dagen. Ik hoorde opeens weer vogels fluiten, had energie over omdat luisteren geen moeite meer kost. Arianne liet me ook de mogelijkheden zien, zoals bluetooth bellen via de hoortoestellen, handig in de auto en tijdens het werk. Of lekker handsfree muziek luisteren tijdens het wandelen.

De service bij Trend is echt super, als er iets is wordt alles zonder gedoe opgelost. Alles wat Arianne gezegd heeft over het gemak van hoortoestellen klopt. Ik zou niet meer zonder willen.